Petrus Sitho talks about the absurdity of South Africa tourism’s R1 billion sponsorship of UK football team Tottenham Hottspurs

While major tourism spots like Durban are like dirt bins with sewage running down the streets this illogical, corrupt ANC Government have just wasted R1 billion in promoting South Africa through a second rate football team in the UK. Loving Life TV will be covering the protest on Saturday 11th February that Petrus will be speaking at.

1 thought on “Petrus Sitho talks about the absurdity of South Africa tourism’s R1 billion sponsorship of UK football team Tottenham Hottspurs”

 1. ,,,,,,,,,,,,,,,,en ons moet maar al die kak sluk wat die regering aanjaag.
  Hoe lank nog…….. ????????
  Ek het nie eers meer ‘n moer wat kan strip nie.
  Nee, ek moet maar my bek hou anders vat hulle my SASSA ou paar randjies ook vir hulle elke maand waarmee ek aan die lewe moet swoeg en sweet en knyp on net my rates & tax en elektrisiteit te betaal daarmee.
  En nou gaan blaas die idiote al daardie geld op stront inplaas van die honger mense te help wat werkloos is.
  Vergewe maar die paar kras woordjies, ek is te ontstoke om my anderste uit te druk. Dis maar ons boere manier om stoom af te blaas. Groetnis aan Mannetjies Roux.

Comments are closed.